top of page

Webinaaritallenne: Yrityskaupat ja HR-riskit – miten vahvistat henkilöstöpitoa?

Rantalainen Groupin M&A-johtaja Kimmo Martikainen ja NayaDaya Oy:n Timo Järvinen pureutuvat puolen tunnin webinaarissa M&A-prosessin keskeiseen haasteeseen: henkilöstöpidon ja vaihtuvuuden juurisyiden tunnistamiseen ja hoitamiseen. Voit katsoa webinaaritallenteen tästä.

Monet tutkimukset osoittavat, että suurin osa yritysintegraatioista epäonnistuu. Usein syynä on se, että ihmiset eivät toimi Excel-taulukkojen mukaisesti. Kun maa järisee jalkojen alla, tuottavuus putoaa ja osa työntekijöistä vaihtaa työpaikkaa.


Ongelmaa ja ratkaisua lähestyttiin käytännönläheisesti 30 minuutin webinaarissa huhtikuussa 2023. Katso webinaaritallenne veloituksetta tästä.


Esimerkkinämme on taloushallinnon pohjoismainen palveluntuottaja Rantalainen Group, joka kasvaa vauhdilla uuden omistajansa Norvestorin tuella.


Webinaarissa Rantalainen Groupin M&A-johtaja Kimmo Martikainen ja empatia-analytiikkayhtiö NayaDaya Oy:n perustaja Timo Järvinen kertovat, miten datan ja analytiikan avulla voidaan huolehtia työntekijöistä, pitovoimasta, tuottavuudesta ja yritysintegraatioiden onnistumisesta.


Webinaarin teemoja ovat:

  • Henkilöstöä koskevat haasteet ja vaihtelevat olosuhteet yrityskaupoissa

  • Tunteiden vaikutus työntekijöiden sitoutumiseen yritysintegraatioissa

  • Henkilöstöpidon ja vaihtuvuuden juurisyiden tunnistaminen

  • Datan ja analytiikan hyödyntäminen DD:n ja integraation aikana

  • Rantalainen Groupin M&A-prosessin ja kasvun tukeminen

Webinaari soveltuu yritysostoja tekeville yrityksille, pääomasijoittajille sekä kaikille M&A-prosessin parissa työskenteleville.


Katso webinaaritallenne veloituksetta tästä.

bottom of page