top of page

Webinaaritallenne: M&A ja HR-riskit – Deloitten kokemukset ja empatia-analytiikan mahdollisuudet

Deloitten Tapio Koivumäki ja NayaDaya Oy:n Timo Järvinen keskittyivät 45 minuutin webinaarissa yrityskauppojen ja pääomasijoitusten kohtalonkysymykseen: henkilöstöä koskevien riskien tunnistamiseen ja hallintaan. Voit katsoa webinaaritallenteen tästä.

Yrityskauppoihin ja pääomasijoituksiin ladataan kovia odotuksia, jotka tutkimusten mukaan jäävät usein täyttymättä. Syy on monesti ihmisissä.


​Yrityskaupan yhteydessä ja integraation edessä työntekijät arvioivat muutosten vaikutuksia omaan työhönsä ja elämäänsä. Seurauksia voivat olla lamaantuminen tai uuden työpaikan etsiminen. Tämä johtaa tuottavuuden putoamiseen ja henkilöstökatoon.


​Työntekijöiden sitoutumisen puute on merkittävä uhka jo ennen kaupan tai pääomasijoituksen toteutumista. Riskiä ei yleensä tunnisteta nykyisillä DD-menetelmillä.


​Yleiseen ongelmaan ja uudenlaiseen ratkaisuun pureuduttiin 45 minuutin webinaarissa 23.5.2023. Mukana olivat Partner, Operational M&A Advisory Leader Tapio Koivumäki Deloittelta sekä toimitusjohtaja ja perustaja Timo Järvinen empatia-analytiikkayhtiö NayaDaya Oy:stä. Voit katsoa webinaaritallenteen tästä.


Deloitte on maailman johtavia asiantuntijaorganisaatioita, jonka palvelut kattavat yritysjärjestelyjen koko elinkaaren. Deloitte ja NayaDaya ovat yhteistyössä kehittäneet empatia-analytiikan käyttöä M&A-tilanteisiin. Tunteisiin ja tieteeseen perustuvan ratkaisun avulla voidaan tunnistaa henkilöstön vaihtuvuuden ja tuottavuuden putoamisen juurisyyt DD:n ja integraation yhteydessä.

Webinaarin teemoja ovat:

  • Deloitten kokemukset HR-riskeistä ja kipupisteistä M&A-prosesseissa

  • Henkilöstön huomioimisen puutteet ja tarpeet Due Diligencen ja integraation aikana

  • Tunteet vs. tyytyväisyys / tyytymättömyys työntekijöiden kokemuksissa ja käyttäytymisessä

  • Henkilöstöä koskevien riskien tunnistaminen ja hallinta M&A-empatia-analytiikan™ avulla

  • Työntekijöiden osallisuus ja sitoutuminen vastuullisen ja kannattavan kasvun ytimenä

Webinaari soveltuu yritysostoja tekeville yrityksille, pääomasijoittajille sekä kaikille M&A-prosessin parissa työskenteleville.


Voit katsoa maksuttoman webinaaritallenteen tästä.


Lisätiedot:

Minna Järvinen, NayaDaya Oy

minna@nayadaya.com

Puh. 040 508 6507

bottom of page