top of page

Webinaari: Henkilöstöpidon ja poistuman juurisyyt – työnantajan kohtalonkysymys

Maksuton, puolen tunnin webinaari. Tarjolla kaksi vaihtoehtoa: ke 22.2. klo 12 ja to 9.3. klo 10. Valitse itsellesi sopiva ajankohta.

Työvoiman saatavuuteen ja pysyvyyteen liittyvät haasteet koskettavat laajasti yrityksiä ja työnantajia. Baronan tuoreen työelämätutkimuksen mukaan yli kolmannes työssäkäyvistä suomalaisista pohtii työpaikan vaihtoa ja alle 40-vuotiaista peräti 44 prosenttia.


Kun kilpailu osaavista työntekijöistä kasvaa, on ratkaisevan tärkeää tunnistaa, mitkä juurisyyt lisäävät työnantajan veto- ja pitovoimaa – ja mitkä syyt saavat aikaan henkilöstökatoa ja vaihtuvuutta.


Tie työntekijöiden sitoutumiseen ei löydy tyytyväisyydestä, joka on kiihdytystä tavoittelevalle yritykselle kuin käsijarru. Motivaatio ja innostus syntyvät sitouttavista tunteista ja tunteiden juurisyistä, joiden ymmärtäminen ei ole vaikeaa, kun avuksi otetaan tiede ja analytiikka.


Empatia-analytiikkayhtiö NayaDaya Oy:n perustaja Timo Järvinen pureutuu työnantajan kohtalonkysymykseen puolen tunnin webinaarissa. Sama webinaari järjestetään kaksi kertaa, voit valita itsellesi sopivan ajankohdan:

  • Keskiviikko 22.2. kello 12.00-12.30

  • Torstai 9.3. kello 10.00-10.30

Webinaarin teemoja ovat:

  • Henkilöstöpito ja poistuma – puuttuvan tilannekuvan korkea hintalappu

  • Työntekijöiden sitoutuminen – tyytyväisyydestä tunteisiin ja käyttäytymiseen

  • Lojaliteetin ja ja henkilöstökadon juurisyyt – empatia-analytiikan vastaukset

Webinaari soveltuu kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat asettaa henkilöstönsä sitoutumisen kestävän, kannattavan kasvun ytimeen.


Webinaariin kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sopisikaan. Lähetämme linkin tallenteeseen kaikille ilmoittautuneille.


Webinaari on maksuton, lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittaudu webinaariin ke 22.2. klo 12-12.30


Ilmoittaudu webinaariin to 9.3. klo 10-10.30


bottom of page