top of page

Tunnista henkilöstöriskit – vältä vaihtuvuus ja "quiet quitting" 2024

Jos toteutat integraatioita, johdat transformaatioita tai käynnistät liiketoimintakriittisiä projekteja vuonna 2024, nyt on aika tunnistaa henkilöstöä koskevat riskit: työntekijöiden vaihtuvuus, tuottavuuden putoaminen ja "hiljainen irtisanoutuminen".

Tutkimusten mukaan yhä useampi työntekijä suunnittelee työpaikan vaihtoa. Osaajien menettäminen ja korvaaminen aiheuttaa huomattavia kustannuksia, ja uusien ihmisten löytäminen on vaikeaa. Pahimmillaan henkilöstökato uhkaa kasvun, integraatioiden, transformaatioiden ja projektien onnistumista.

Tunteisiin, tieteeseen ja suomalais-sveitsiläiseen innovaatioon perustuva riskianalytiikka paljastaa henkilöstöriskien tason ja juurisyyt. Osapuolia ei kuormiteta; työntekijöille esitetään vain kolme kysymystä. Tehokkaat ja poikkeuksellisen intuitiiviset työvälineet auttavat kohdistamaan toimenpiteitä ja minimoimaan ratkaisevan tärkeän työpanoksen hiipumisen ja menettämisen.

Perinteiset kyselyt eivät tunnista sitoutumista. On tärkeää huomata, että tyytyväisyys kertoo mukavuusalueesta – ei edistyksestä, sitoutumisesta eikä muutosvalmiudesta.

Jos haluat nähdä ja kuulla, miten henkilöstöä koskeva riskianalytiikka toimii vakuutuksena integraatioissa, muutoksissa ja projekteissa, varaa 30 minuutin tapaaminen. Älä ota turhia riskejä, joilla voi olla kauaskantoiset seuraukset.


People risk analytics – lyhesti ratkaisusta ja hinnoista


Varaa 30 minuutin tapaaminen.


Lisätiedot

Timo Järvinen, CEO & Co-founder, NayaDaya Analytics Oy, puh. 040 505 7745, timo.jarvinen@nayadaya.com


NayaDaya Analytics Oy kehittää ja toimittaa henkilöstöä koskevaa riskianalytiikkaa, jota voi hyödyntää muun muassa transformaatioiden, yritysintegraatioiden, liiketoimintakriittisten projektien ja due diligencen yhteydessä. Tunteisiin, tieteeseen ja käyttäytymistä ennakoivaan algoritmiin perustuva palvelualusta paljastaa työntekijöiden vaihtuvuuden, tuottavuuden putoamisen ja ns. hiljaisen irtisanoutumisen riskitasot ja juurisyyt. Vakioitu, skaalautuva prosessi sekä poikkeuksellisen intuitiiviset työvälineet tuottavat kriittistä tietoa päätöksentekoon ja toimenpiteisiin ihmisiä kuormittamatta. Lisätietoa https://www.nayadaya.fi

bottom of page