top of page

Lojaliteetin juurisyitä tutkittu – hyvinvointivaikutukset sitouttavat VitaePro-tilaajia

Pohjoismaiden käytetyimpiin ravintolisiin kuuluvan VitaePron vaikutukset sitouttavat käyttäjiä sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. VitaePron asiakkaiden lojaliteetin syitä tutkittiin NayaDaya Oy:n tunteisiin ja tieteeseen perustuvalla analytiikalla.

VitaePro-brändin herättämistä tunteista ja tunteiden juurisyistä tehtyyn tutkimukseen vastasi yli tuhat henkilöä, jotka käyttävät tai ovat käyttäneet VitaePro-ravintolisää.


Vastaajista yli kaksi-kolmannesta kokee ravintolisää kohtaan ainoastaan positiivisia tunteita, noin joka kymmenes vain negatiivisia. Asiakaskokemusta leimaa tyytyväisyys, kiinnostus ja helpotus. Asiakkaiden positiivista, sitoutuvaa ja yhteisöllistä käyttäytymistä ennakoiva Emotion Impact® sai arvon 65/100 – tulos on brändien yleisessä vertailussa hyvä.


Toisin kuin perinteiset kyselyt, empatia-analytiikka osoittaa, mitkä konkreettiset syyt asiakkaita sitouttavat tai karkottavat. Mikä luo lojaliteettia, mikä asiakaskatoa? Uudenlainen ymmärrys perustuu tunteisiin ja tieteelliseen tietoon tunteiden käyttäytymisvaikutuksista.


Koettu hyvinvointi ja apu nivelvaivoihin sitouttavat asiakkaita


Analyysin vahvat signaalit kertovat, että VitaePron asiakkaiden sitoutumisen takana ovat etenkin tuotteen myönteiset vaikutukset hyvinvointiin, jaksamiseen ja elämänlaatuun sekä erityisesti nivelvaivoihin.


VitaePron mainonta ja suosittelut saavat aikaan kiinnostusta ja sitoutumista etenkin asiakaspolun alkuvaiheessa.


"Vertaillessamme erilaisia asiakasryhmiä huomasimme, että tuotteen teho sitouttaa asiakkaita vahvasti jo ensimmäisten kuukausien jälkeen. Pitkäaikaisessa käytössä korostuu odotusten täyttyminen. Empatia-analytiikan avulla pyrimme tunnistamaan lojaliteetin ja poistuman juurisyitä eri asiakasryhmissä. Tieto auttaa meitä ymmärtämään ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin", sanoo Anu Mäkinen, Head of VitaeLab Finland.


Lisätiedot:

Anu Mäkinen, Head of VitaeLab Finland, puh. 040 592 1991, anu.makinen@vitaelab.com

Timo Järvinen, toimitusjohtaja, NayaDaya Oy, puh. 040 505 7745, timo.jarvinen@nayadaya.com


VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja se on suunniteltu tukemaan erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia, vastustuskykyä sekä vähentämään väsymystä. Monipuolisessa koostumuksessa yhdistyvät huolellisesti valikoidut ja tieteellisesti tutkitut voimakkaat luonnon antioksidantit, useat eri vitamiinit, omega-3-rasvahapot ja kasviuutteet.


VitaeProta myy ja markkinoi Suomessa NutraQ Oy, joka on osa Orkla-konsernia. Tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan kotiin kestotilauspalveluna, reiluilla tilausehdoilla ja räätälöitynä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Lisätiedot https://www.vitaepro.fi


NayaDaya Oy auttaa asiakkaitaan tunnistamaan sidosryhmiensä sitoutumisen ja välttelyn juurisyyt. Tunteisiin, tieteeseen ja dataan perustuva empatia-analytiikka™ paljastaa, mikä vahvistaa lojaliteettia tai aiheuttaa poistumaa muun muassa henkilöstön ja asiakkaiden keskuudessa. Toistuvien tilannekuvien avulla yritykset ja organisaatiot voivat kohdistaa toimenpiteitään kestävän, kannattavan kasvun rakentamiseksi. Lisätiedot https://www.nayadaya.fi

bottom of page