top of page
shutterstock_2085599029-2000-c5-v2.jpg

Empatia-analytiikka™ – helposti toistettavia riskianalyyseja

Empatia-analytiikka™ ei ole projekti vaan ainutlaatuinen täsmätyökalu ja prosessi, joka päivittää ratkaisevan tärkeää tilannekuvaa henkilöstöä koskevista riskeistä.

Empatia-analytiikan™ käyttö ei kuormita osapuolia. Intuitiivisessa lyhyessä online-kyselyssä on valmiit kysymykset: tunteet esimerkiksi työantajaa tai yritysintegraatiota kohtaan, tunteiden voimakkuus, juurisyyt sekä taustamuuttujat. Pitkiä, perinteisiä kyselyjä ei tarvita eikä henkilötietoa kerätä.

Tunnedatan kerääminen ja käsittely hyödyntävät Geneven yliopiston tieteellistä tutkimusta ja tunteiden tutkimisen metodia[1,2].

Sitoutumisen ja välttelyn syyt tunnistetaan tieteellisellä algoritmilla 

Data analysoidaan käyttäytymistä ennakoivalla algoritmilla[3], joka tunnistaa sitoutumisen ja välttelyn juurisyyt ja syiden painoarvot.

Ketterä palvelu ja digitaalinen alusta tuottavat havainnollista infografiikkaa, seurantaa ja vertailua helpottavia tunnuslukuja sekä visuaalisen raportin. Tulokset voidaan käydä läpi yhdessä tai AI-avusteisesti.

Tuore riskianalyysi vaivattomasti toistettavalla vakioprosessilla

Tulokset paljastavat ainutlaatuisella tavalla, mitkä syyt sitouttavat työntekijät työnantajaansa, muutoksiin tai yritysintegraatioihin.

Empatia-analytiikka™ ei ole projekti vaan vakioitu ja tuotteistettu prosessi. Analyysikierros on helppoa toistaa esimerkiksi sijoitus- tai ostokohteiden arvioinnin yhteydessä tai integraatioprosessin eri vaiheissa – ajantasaisen tilannekuvan ja riskianalyysin luomiseksi ja kipupisteiden hoitamiseksi.

Selvitä henkilöstöpidon ja -kadon syyt. Kokeile empatia-analytiikkaa helposti, edullisesti ja riskittömästi. Saat kokeiluun sadan prosentin hyötytakuun.

[1] Based on the scientific research conducted by the University of Geneva.

[2] Scherer, K.R., Fontaine, J.R.J, & Soriano, C. (2013). Components of Emotional Meaning. Oxford University Press.

[3] A scientific algorithm that predicts positive, engaged, and prosocial behavior, developed by NayaDaya Inc.

Ketterä analyysikierros

bottom of page